Sunday, January 18, 2009

Mini Gath at Mid Valley

Assalamualaikum...

Pd 17 Januari 2009 bersamaan hari sbtu tempoh hari, grup ghimo bt mini gath kt mid valley mega mall..kebetulan sempena dgn career exhibition kt ctu & farid pn nk trun sne, dh alang2 tu ktorg ank2 ghimo ni pn bt la plan saat2 akhir dan nasib baik sumenya bjln lncar..huhu


1st jmpa tu ktorg jmp kt food court, ain yg decide tmpt tu. mmg penuh gle, sesak, padat sume ada. Yg join mini gath tu ialah ain rosli, jannah, atikah (cousin jannah), ain nahar, saze, cikun, apex, mai, nurul, ringgo, fira, ari & member2 yg dtg dr ipoh; farid, wan & the geng

Ble dh kumpul2 tu mcm2 cte ktorg borak tp lbh pd meeting psl tioman & min
i gath kt ipoh yg akn di buat pd wktu tdekat ni..insyaAllah.

Last but not least, thanks utk ank2 ghimo yg telah menjayakn mini gath ni. InsyaAllah ble ada ms kelapangan grup ghimo akn bt lagi aktivit2 mcm ni & utk sape2 yg bkn ahli grup yg terbaca blog ni, klu nk join grup ni pn blh..di alu2kn...nti blh la jmp time gathering...

wassalam


Antara beberapa pic yg sempat ditangkap....





-posted by fira-

5 comments:

c!k TuL!P said...

yyyeeeaaayyyyyyyyy!!!first comment!...hahahah...tyme kt mid mmg best!...tp aku lewat bnyk...sowi yee kengkwan...huhuhu

fira ya hilwa said...

dasar gle kuasa..ekeke

yup, best..cme cte wyg tu la..adeh..saze siap tgugat iman tu..wahaha. aku pn lwt gak, sori ain..msk ni dh 2x aku lwt ble time nk jmp..huhu tp xbrani r nk jnji xnk lwt lg..hehe ;P

yakuza merah said...

sudah la kowang...
awal kowang mmg cam2..adehh camne nak kawen ni..
kih3x..
gambo ak cune la..
xsangka sungguh ..
lallalaallaalalal

SaZe Da GrEaT said...

2 r..tgugat iman aku..ehehe..:D

mr ringgo said...

saze pakai ketayap... time ni mase tue aku datang sekejap je kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...