Wednesday, August 3, 2011

Jemputan Iftar Ghimo kali ke-3

Salam Ramadhan Al-Mubarak.

"Hai orang² yang beriman, diwajibkan bagimu berpuasa, sebagaimana telah 
diwajibkan pada orang² sebelum kamu. Mudah²an kamu bertakwa" 
(Al Baqarah:183) 

Bersempena Ramadhan, Ghimo 1986 ingin menganjurkan Majlis Berbuka Puasa bagi menambahkan aktiviti-aktiviti yang sedia ada.

Maklumat majlis seperti berikut:
Tempat: Hotel Putra, Jalan Tun Razak, KL

Tarikh : 20 Ogos 2011

Budget : RM60 / seorang

Menu : 
Kambing Panggang, Pari & Cencaru Bakar, Sotong Kari Kentang, Cencaru Sambal, Daging Rendang Tok, 
Nasi Ayam, Mee Mamak, Tomyam, Bubur Lambuk, Nasi Putih, Cucur Ikan Bilis, 
Sayur Campur Cendawan, Peria Goreng Garing, Udang Masam Manis, Paru Goreng Rempah, 
Kuih-muih Melayu, Kurma, Jeli & Puding, Bubur & Pengat, 
Ice Lemon Tee, Bandung, Cincau, Air Panas dan lain-lain.

PEMBAYARAN:

01270003186521 - (CIMB) Rosmanizawati Ahmad Khalil
164548056250 - (Maybank) Mohd Farizzuan Mustafha

Sila daftar awal untuk memudahkan urusan tempahan.
Tempahan dibuka sehingga 9 Ogos (Selasa) jam 12 Malam.
Bayaran akhir 13 Ogos 2011 jam 12 malam.

UNTUK PENDAFTARAN & BUKTI PEMBAYARAN emailkan kepada rosmanizawati@yahoo.com dan farizmustafha@gmail.com yang mengandungi maklumat berikut.

Name:
No HP:
Email:
Kuantiti: RM
Bank: CIMB or MAYBANK

PENGANGKUTAN:
Monorail dan STAR LRT - Hentian Titiwangsa
Kg Baru @ terus ke Hotel Putra.

TENTATIF PROGRAM:
oleh kerana JALAN TUN RAZAK sure akan jem jd kami sebagai penganjur membuat kata putus bhw kita semua kan terus berkumpul di LOBI HOTEL PUTRA



6.30petang -berkumpul

7.30 pm - bacaan doa berbuka menikmati juadah sambil sesi suai kenal..


9.00 pm - bersurai...tp kalau ada nk terus kan sesi shoping menyoping kt mana2 silakan...n make sure jaga keselamatan diri anda!

Untuk keterangan lanjut @ jika ada sesiapa yang rasa nak join, sila PM 

Encik Fariz & Cik Apple di facebook.

Sekian, terima kasih.




5 comments:

capiq xD said...

xsabar nak join...1st time join korunk buka puasa..:)

Yang Aimin said...

korg..... p.cik ni kena charge lebih.. hek hek... mkn bnyk

MissF said...

kambing panggang tu saja je aku bold-kan... mengidam wohhh... tp... tp... hv a nice iftar utk korg yg join!

capiq xD said...

<---xmakan kambiang

airina said...

aku tak dapat join this time! shhh aku sendiri tak caya aku tak g huhu5
date tak kena, aku lik kampung that week!
BTW, enjoy the iftar guys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...