Wednesday, July 13, 2011

eheh....sajo nak torai..

if terus2 nak citer cmne aku bleh jmpe ghimo ni kang ade yg pening..
tp aku adaptasikan jela dari citer cik fira slepas wujudnye ghimo..
haaaa...time tu la aku jmpe ghimo...
kalau di ikutkan aku dah lama ngn mereka2 ni (sblom ghimo)
tp aku ni bab2 nk on9 ikut mood...
klw rjin sgt berjam2 aku bleh hadap laptop ni....
klw malas, stakat tgok2 dari jauh pastu xrply pape...
aku suka monitoring je sbenarnya...
(hari ni kira aku agak rajin la...
hambik la korg baca entry aku yg berjela ni ye!)


kenangan terindah bersama ghimo?
mestila jwpnnye ====> dpt kenal ngn korg (tp ni common answer la weh!)
kenangan terindah aku ngn ghimo adalah...
ketika aku ssh payah nk join smua events ghimo...
korg taw x stiap kali event aku nk join sgt2!
tp selalunye ada sje yg menghalang...
aku ni jnis dok merantau...ssh nk join snang2 cmtu je
kne plak korg ni rjin wt area shah alam ngn kl je...sian aku kannn
(ce pasni korg wat area selatan) <=== nyempat memberi idea..hihi
tp berkat kasih syg yg menggunung kpd korg2 ni, aku gagahkan juga...
nak aku citer lg ke? tggu part II plak ye...
turn org lain plak ok!


yg menconteng : DeQna II

9 comments:

capiq xD said...

duduk je kl..hehehe

DeQNa said...

huhu..kl tu kmpung sy taw x...
stiap kali raya blk kampung xkne jammed pn...
tp korg ade ke nk wt event mse raya pertama?
hohoho

MissF said...

aloh2 sedihnya cte ko, deqna... sob3
hehe.
pape pn kte dpt gak jmp, kan?

DeQNa said...

jd sedih ke citer aku? haha
ye..aku usaha gak nk jmpe ko mse 1st time dolu2..
mse tu ko malu2 kambing lg..ekekeke

MissF said...

skrg pn aku masih malu2 maa :">

DeQNa said...

mse mula2 dlu lg nmpak ko malu..
pipi blushing je jmpe aku..
ngehehehe...

Yang Aimin said...

:P

airina said...

masa kali pertama jumpa semuanya malu2 la
aku je kot yang selamba dara tegur korang kih5 *actually segan juga* hik3 lalala5

DeQNa said...

@rina: haha, mmg slumber dara pn tegur org...deqna pn malu2 gak...smpai skrg malu tu ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...